069/649-008

Popravka kade

Popravka kade se vrši za sve tipove i dimenzije kada. Popravka kade kao hitna intervencija dostupna je 24h, sedam dana u nedelji, kao i za vreme praznika. Popravka kade, montaža bojlera, otpušavanje kade kao i popravka baterija je dostupna za sva fizička i pravna lica.

Popravka kade – Ugradnja sanitarija

Popravka kadeUkoliko imate bilo kakva oštećenja na kadi, nemojte čekati da problem postane krupniji. Kontaktirajte nas na vreme i obezbedite svoje kupatilo, ali i zidove susednih stanova koji se takođe mogu oštetiti usled curenja vode i u najgorem slučaju poplave prouzrokovane pucanjem kade. Obavljamo sve potrebne sanacije na Vašoj kadi i to radimo profesionalno, uz maksimalni kvalitet usluge. Ako dođe do nekog oštećenja na kadi, to ne mora automatski da znači kupovinu nove. Pozivom naših majstora ćete uštedeti mnogo više novca, kao i vremena koje bi bilo potrebno za ugradnju nove kade. Nakon naše intervencije Vaša kada će izgledati kao da do oštećenja nikada nije ni dolazilo.

Popravku kade vršimo po veoma povoljnim cenama, na celoj teritoriji Beograda. U zavisnosti o čemu je tačno reč, naši kvalifikovani majstori preduzimaju određene mere za popravku kade. Vršimo popravku apsolutno svih vrsta i tipova kada bez obzira na materijal od kog su sačinjene. Ako je negde došlo do bušenja kade, tu smo da obavimo njeno krpljenje nakon čega Vaša kada izgleda kao nova bez ikakvih naznaka da je na njoj rađena neka intervencija. Sve popravke koje vršimo imaju i završni estetski deo što je našim klijentima veoma bitno. Dobijate popravku stare kade koja neće izgubiti ni svoj funkcionalni, ali ni estetski značaj. Takođe vršimo i plastificiranje kada, kao i zaštitu fugni koje mogu veoma brzo da pocrne. Emajliranje kade je još jedna od usluga koje su uključene u domen popravke kade.

Garantujemo Vam pisanom garancijom kvalitet naših usluga na sve intervencije, za šta Vam takođe dajemo i račun za urađene usluge. Ukoliko želite bilo kakve informacije koje se tiču popravke kade, naši kontakt telefoni su Vam na raspolaganju u svakom trenutku. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u Beogradu, bez obzira u kojoj gradskoj opštini se nalazite. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelj, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button