064/12-41-855

Odgušenje kade

Odgušenje kade vršimo za sva fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda, sedam dana u nedelji. Odgušenje kade, odgušenje tuš kabine, odgušenje kanalizacije kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje kade vršimo na više načina: mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije sajlom kao i odgušenje kade pod pritiskom.

Odgušenje kade – Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kadeOdgušenje kade vršimo svakog dana na celoj teritoriji Beograda. Dostupni smo u svakom trenutku i odmah nakon poziva polazimo na Vašu adresu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama, odgušenje kade po najpovoljnijim cenama dobijate angažovanjem naših stručnih i iskusnih vodoinstalatera. S obzirom da se kada koristi svakoga dana, nekad i više puta dnevno, u nekom trenutku mora doći do njene zapušenosti. Jedan od uzroka zagušene kade su između ostalog i dlake koje opadaju prilikom pranja kose i tako dospevaju u odvod, samim tim i u cevi. Zagušenost kade se može manifestovati neprijatnim mirisima, sporim oticanjem ili zadržavanjem vode, kao i zvukom klokota vode koji dopire iz odvoda. Kada ne možete da se izborite sami sa ovim problemom, pozovite nas i obavićemo brzo, efikasno i profesinalno otpušavanje kade u svako doba.

I pored nagoveštaja da postoji zagušenost kade, mnogi ignorišu sve znakove misleći da je to trenutno i da će proći, dok ne dođe do tog stadijuma da je potrebno angažovati vodoinstalatera da interveniše. Odabirom našeg tima vodoinstalatera dobijate najbolju uslugu po pristupačnim cenama za svačiji budžet. Intervenciju odgušenja kade vršimo uz pomoć najsavremenije opreme, kako bismo Vam pružili najbolju uslugu po najvišim standardima. Otpušavanje kade mašinskim putem i odgušenje kade sajlom obavljaju iskusni i kvalifikovani vodoinstalateri.

Za profesionalno i efikasno otpušavanje kade gde će svi uzroci zagušenosti i začepljenja biti uklonjeni u najkraćem roku, možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana i noći. Vršimo temeljno otpušavanje kade i zidova cevi u kojima je došlo do zagušenja. Brzo vraćamo sve u prvobitno i funkcionalno stanje pa možete nastaviti sa neometanim kupanjem bez bojazni da će se zagušenje uskoro ponovo javiti. I za ovaj problem Vam ne preporučujemo da se previše uzdate u skupa hemijska sredstva jer je njihovo dejstvo kratkoročno, a skupo će Vas koštati. Rešavamo efikasno hitne intervencije i svaki posao obavljamo perfektno uz besprekornu pažnju i čišćenje prostora gde je intervencija izvršena. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button