069/649-008

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije vršimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Odgušenje kanalizacije, snimanje cevi kamerom, čišćenje kanalizacionih cevi kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno tokom cele godine i praznika. Za odgušenje kanalizacije posedujemo modernu tehnologiju, mašine i vozila za profesionalno odgušenje kanalizacije.

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Beograd

Svakodnevno obavljamo odgušenje kanalizacije na celoj teritoriji Beograda. Neprijatni mirisi koji dopiru iz sudopere ili kupatila su samo prvi nagoveštaji zapušene kanalizacije, pa se samim tim i ovaj problem svrstava u hitne intervencije. Pored neprijatnih mirisa, još jedan znak da je došlo do zagušenja je i slabo oticanje vode niz slivnik. Takođe ukoliko prilikom puštanja vode u wc šolji ona uopšte ne otiče, već se vraća na gore, ostajete bez mogućnosti korišćenja toaleta neko vreme dok ne dođe vodoinstalater. U ovakvim situacijama znamo da Vam je najbitnije da se otpušavanje kanalizacije obavi što pre i zbog toga kada želite brzu i efikasnu uslugu, pozovite nas i mi ćemo odmah poći na datu adresu.

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije Beograd je dostupno 24h dnevno i obuhvata:

Otpušavanje kanalizacije vršimo za pravna i fizička lica u svim gradskim opštinama. Za obavljanje ove intervencije koristimo najsavremeniju opremu kako bi se otpušavanje kanalizacije sprovelo što pre i Vaše kupatilo ponovo bilo funkcionalno. S obzirom da je ovo kompleksnija intervencija ne želite da je obavlja neko nepouzdan i sa vrlo malo iskustva. Naši kvalifikovani vodoinstalateri posluju već dugi niz godina i nakon svake intervencije Vam dajemo račun za kvalitet pruženih usluga. Za profesionalno otpušavanje kanalizacije se koriste sledeće metode: mašinsko otpušavanje kanalizacije, otpušavanje kanalizacije pod pritiskom, otpušavanje kanalizacije sajlom i otpušavanje kanalizacije WOMA vozilom.

Odgušenje kanalizacije obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu, besprekorno i temeljno. Garantujemo Vam brz dolazak na adresu kao i pouzdanu uslugu koju Vam pružaju naši profesionalni vodoinstalateri sa velikim iskustvom i praksom u radu. Možete nas pozvati u svakom trenutku ukoliko želite da se informišete o svim vodoinstalaterskim uslugama ili vam je potrebno otpušavanje wc šolje, otpušavanje sudopere ili odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Nudimo vam otpušavanje kanalizacije na najvišem nivou koje obavljamo za jako kratko vreme. Nakon poziva dolazimo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button