069/649-008

Odgušenje lavaboa

Odgušenje lavaboa je još jedna od usluga koje pružamo za fizička i pravna lica. Odgušenje lavaboa, odgušenje sudopere, odgušenje slivnika kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Odgušenje lavaboa se u zavisnosti od težine zagušenja vrši električnom sajlom, mašinama na elektro pogon ili pak pod visokim pritiskom vode.

Odgušenje lavaboa – Odgušenje kanalizacije

Odgušenje lavaboaKada je lavabo zapušen dolazi do otežanog korišćenja jer je prilikom svakog puštanja vode potrebno sačekati neko vreme dok ne istekne svaka kap. Nekada je trajanje zadržavanja vode u lavabou moguće i nekoliko minuta, što pored trenutnog problema zagušenosti dovodi i do nerviranja zbog nepredviđenih troškova za koje morate angažovati vodoinstalatera. Međutim, upravo zbog kvalitetne usluge koje Vam mi pružamo, nema potrebe ni za kakvim nerviranjem, jer Vam garantujemo profesionalno i brzo odgušenje lavaboa. Nekada je zapušenost lavaboa ozbiljnija, ali nakon što utvrdimo tačno o čemu je reč, primenjujemo adekvatne metode za otpušavanje lavaboa. Sporo oticanje vode u lavabou uvek ukazuje na zapušenost, kao i neprijatni mirisi, pa Vam ne preporučujemo da ovaj problem ignorišete jer tako može postati mnogo veći.

Odgušenje lavaboa vršimo na celoj teritoriji Beograda, poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, možete nas angažovati za izvođenje svih vodoinstalaterskih radova, kao i sve vrste odgušenja. Pozivom naših vodoinstalatera dobijate pouzdane i kvalifikovane majstore koji odlično obavljaju svoj posao i to na najvišem nivou vodoinstalaterskih usluga. Jednim pozivom ćete uštedeti i vreme i novac jer odgušenje lavaboa završavamo u najkraćem vremenskom roku, a za to Vam neće biti potrebno mnogo novca jer su naše usluge veoma povoljne. Hitne intervencije su takođe deo našeg svakodnevnog rada, stoga smo uvek spremni da nakon Vašeg poziva pođemo na datu adresu.

Pozovite nas u svako doba i informišite se o svim vodoinstalaterskim uslugama koje Vam pružaju naši pouzdani i profesionalni vodoinstalateri. Ne pokušavajte sami da obavite otpušavanje lavaboa jer tako možete izazvati veću štetu. Nakon svake obavljene intervencije Vam dajemo račun za kvalitet pruženih usluga. Pozovite nas čim primetite sve znakove zagušenja lavaboa i odmah ćemo doći na Vašu adresu da otklonimo uzrok začepljenja. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button