069/649-008

Skidanje bojlera

Skidanje bojlera vršimo za bojlere svih modela i kapaciteta. Skidanje bojlera, zamena bojlera, montaža bojlera kao i kompletan servis bojlera pružamo fizičkim i pravnim licima, sedam dana u nedelji. Vršimo kompletno skidanje bojlera sa zida, sa dotoka vode i sa struje.

Skidanje bojlera – Servis bojlera

Skidanje bojleraSkidanje bojlera obavljamo na celoj teritoriji Beograda, svakog dana, na Vaš poziv. Možda Vam deluje kao lak i jednostavan proces, međutim skidanje bojlera je nešto komplikovanije nego što se čini. Ne preporučujemo nikako da sami pokušavate da skinete bojler jer se možete povrediti, kao i izazvati štetu na samom bojleru. Dovoljno je da nas pozovete i kažete kada Vam odgovara da dođemo na Vašu adresu i obavimo zamenu bojlera za manje od dvadeset minuta. Naši kvalifikovani majstori su Vam na raspolaganju u slučaju da je potrebna montaža novog ili servisiranje postojećeg bojlera u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, možete nas kontaktirati u svakom trenutku ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi ove i ostalih usluga koje Vam nudimo. Cene skidanja bojlera su pozivom naših kvalifikovanih majstora najpovoljnije u gradu, dobijate brzu i efiasnu uslugu po pristupačnoj ceni samo jednim pozivom. Sve vrste usluga obavljamo na najvišem nivou, po svim standardima ovog posla. Garantujemo Vam brz dolazak na adresu i profesionalnu uslugu. Ukoliko imate veću količinu bojlera koju je potrebno skinuti, ako je reč o poslovnom prostoru, to nama ne predstavlja nikakav problem, garantujemo Vam podjednako kvalitetnu i efikasnu uslugu po veoma povoljnim cenama.

Vršimo skidanje bojlera svih dimenzija, bez obzira na model i marku proizvođača. Pored usluge skidanja bojlera sa zida, tu smo da vršimo i sve ostale usluge koje se tiču kompletnog servisa bojlera, poput čišćenja kamenca iz bojlera ili zamene grejača na bojleru. Nakon svake intervencije Vam dajemo račun i pisanu garanciju za kvalitet pruženih usluga. Bez obzira gde se nalazite, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Pružamo Vam kvalitetnu i profesionalnu uslugu u svako doba, a u slučaju hitnog kvara, možete kontaktirati i naš servis za hitne intervencije. Vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button