064/12-41-855

Ugradnja sanitarija

Ugradnja sanitarija za fizička i pravna lica sedam dana u nedelji na celoj teritoriji Beograda. Ugradnja sanitarija, montaža bojlera, montaža wc šolje kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Ugradnja sanitarija se može raditi parcijalno, odnosno pojedinačno ili kompletno u slučaju renoviranja kupatila.

Ugradnja sanitarija – Vodoinstalater Beograd

Ugradnja sanitarija na celoj teritoriji Beograda Vam je na dohvat ruke, pozivom na broj naših dežurnih službi. Prilikom procesa renoviranja kupatila ili gradnje novog, sanitarije su nešto što je obavezan sadržaj. Bez obzira da li je reć o kupatilu u Vašem domu ili je reč o toaletima Vašeg poslovnog prostora, vršimo ugradnju sanitarija profesionalno i po veoma povoljnim cenama u svim gradskim opštinama. Znamo da Vam je kvalitet usluga najvažniji i zbog toga sve vrste ugradnje sanitarija obavljamo na najvišem nivou po svetskim standardima. Sve što je potrebno da znate su naši kontakt telefoni  jer nakon poziva dolazimo na Vašu adresu u najkraćem vremenskom roku.

Ugradnja sanitarija obuhvata:

Ugradnja sanitarija

Iako ugradnja sanitarija obuhvata širok pojam, možda ni sami niste sigurni šta se tačno pod time podrazumeva. Zbog toga Vam navodimo sve primere ove intervencije za Vaš dom i ostale objekte koji uključuju nešto od potrebnih sanitarija. Montaža svih vrsta bojlera, odnosno montaža protočnog i kuhinjskog bojlera je nešto što svakodnevno obavljamo na Vaš poziv. Pored toga vršimo i intervencije poput: ugradnja kade, montaža kade, popravka kade. Kada je reč o tuš kabinama, naši iskusni majstori obavljaju montaže tuš kabina, montaže hidromasažne tuš kabine, kao i ugradnju đakuzija. U uslugu su takođe uključeni i: montaža wc šolje, ugradnja bidea, ugradnja pisoara i ugradnja sudopere. Za brzu, efikasnu i kvalitetnu uslugu smo uvek spremni, zbog toga je tu i naš servis za hitne intervencije koji Vam je dostupan u svakom momentu u bilo koje doba dana. Što se tiše ugradnje sanitarija, verujemo da ste nekada imali potrebu da zamenite i određene elemente poput lavaboa, umivaonika i vodokotlića, pa je suvišno reći da radimo i njihovu ugradnju, odnosno mntažu.

Montaža ugradnog monobloka i postavljane sifona su takođe jedna od često obavljenih intervencija u Beogradu. Garantujemo Vam kvalitet i profesionalno vršenje ugradnje, montaže i popravke, o čemu god da je reč. Naše usluge možete angažovati u svakom trenutku jer smo dostupni 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Vodoinstalater Beograd Vam je na raspolaganju i za vreme praznika.

Call Now Button