069/649-008

Zamena EK ventila

Zamena EK ventila za vodokotlić radimo sedam dana u nedelji, za fizička i pravna lica. Zamena EK ventila, zamena ventila za vodu, zamena elastičnog creva vodokotlića kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena EK ventila u slučaju curenja vode ili kvara, naš dežurni vodoinstalater Beograd brzo dolazi na vašu adresu u bilo koje doba dana ili noći.

Zamena EK ventila – Popravka vodokotlića

Zamena EK ventilaVodoinstalaterske usluge u bilo koje doba dana od strane stručnih i kvalifikovanih vodoinstalatera, dobijate angažovanjem našeg tima. Kakav god problem da imate, a tiče se našeg domena pružanja usluga, tu smo da ga rešimo u najkraćem vremenskom roku, efikasno i profesionalno. Više puta smo Vam ukazivali na značaj ventila u svakom domaćinstvu, posebno u onim trenucima kada dođe do pucanja cevi ili curenja vode koje nikako ne možete da zaustavite. Koliko god bio sitan detalj svakog vodovodnog sistema, ventil je ipak veoma značajan za Vaš dom. Vodoinstalater Beograd vrši zamenu svih ventila za vodu, među koje spada i zamena EK ventila.

EK ventil je vrsta ventila za vodu sa poboljšanom funkcijom zaustavljanja svakog curenja vode s obzirom da se koristi za veš mašinu, mašinu za sudove, kao sastavni deo slavine i prilikom montaže vodokotlića. Možda ste imali neku od neprijatnih situacija kada voda odjednom nadire i potrebno je da se što pre zaustavi, tada je važna ispravnost ventila za vodu jer je on ključni faktor za njeno zaustavljanje. EK ventil se sastoji od dvostrukih navoja i može biti sačinjen od mesinga, metala, ventil sa filterom, kao i ventil sa jednim ili dva priključka. U prodaji se mogu naći EK ventili različitih dimenzija i navoja, međutim ovou odluku je najbolje prepustiti iskusnom vodoinstalateru koji će utvrditi kakav ventil je Vama potreban. Koliko god bili kvalitetni, svi ventili se moraju kontrolisati i pratiti, odnosno na prve naznake da nešto nije u redu sa EK ventilom, pozovite naše vodoinstalatere jer je samo ispravan ventil siguran za sprečavanje poplave u Vašem životnom prostoru.

Zamenu EK ventila obavljamo na celoj teritoriji Beograda i garantujemo Vam brz dolazak na adresu, gde god da se nalazite. Ukoliko su Vam potrebne dodatne informacije o uslugama koje pružamo, uvek nas možete kontaktirati putem naših servisa. Kvalitetna i brza usluga po veoma povoljnim cenama od strane naših kvalifikovanih vodoinstalatera. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button