069/649-008

Popravka slavine

Popravka slavine se radi za slavine svih modela i proizvođača. Popravka slavine, popravka baterija, zamena slavine kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo fizičkim i pravnim licima, sedam dana u nedelji. Popravka slavine obuhvata i popravku jednoručne slavine, zamenu perlatora i filtera i još mnogo toga…

Popravka slavine – Vodoinstalater Beograd

Popravka slavinePopravka slavine na celoj teritoriji Beograda Vam je dostupna svakodnevno pozivom na naše dežurne službe. Kada dođe do bilo kog tipa kvara na slavini i ostalim vodoinstalaterskim instalacijama u Vašem domu ili poslovnom prostoru, nastupamo mi sa najsavremenijom opremom za brzo otklanjanje svih kvarova. Ukoliko do sada niste imali prilike da koristite naše usluge, nakon samo jedne saradnje sa nama ćete se uveriti u kvalitet radova koji Vam pružamo u svakom trenutku. Popravka slavine je za naše stručne i iskusne vodoinstalatere rutinska intervencija. Na nedeljnom nivou obavimo veliki broj popravki slavine, a s obzirom na višegodišnji rad naše firme, ta brojka je odavno mnogo veća.

Popravka slavine po najpovoljnijim cenama u Beogradu samo jednim angažovanjem vodoinstalatera iz našeg stručnog tima. Ako želite kvalitetne vodoinstalaterske radove, obratite nam se u bilo koje doba dana i noći jer smo tu zbog Vas, dvadeset četiri sata. Čim primetite neke promene na slavini, poput toga da voda curi čak i nakon što ste dobro zavrnuli ručku slavine ili je pritisak dosta smanjen, a nema veze sa vodovodom, kao i ukoliko je došlo do kvara u glavi mešača slavine, pozovite nas da vidimo o čemu je reč. Popravljamo slavine svih modela, tipova i marki proizvođača. Nekada može biti problem u gumici slavine ili njenom filteru, pa u slučaju da ne možete sami da prepoznate o kakvom kvaru je reč, dovoljno je da pozovete nas i mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

Pored popravke slavine obavljamo i zamenu slavine, montažu slavine, a možete nas pozvati u svkom trenutku radi konsultacija oko pravog odabira nove slavine za Vaše kupatilo ili kuhinju. Spremni smo da u svakom trenutku pođemo na Vašu adresu sa najsavremenijom opremom i rezervnim delovima kada je o slavini reč. Ne oklevajte da nam se obratite bez obzira kakav je kvar, za nas ne postoje mali i veliki problemi već imamo podjednako profesionalan pristup svakoj intervenciji. Vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button