069/649-008

Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode se radi u slučaju da sumnjate da postoji curenje vode. Detekcija curenja vode, snimanje vodovodnih cevi, reparacija vodovodne cevi, zamena naprsle vodovodne cevi kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Za detekciju curenja vode koristimo specijalne termalne kamere bez obijanja ili štemovanja zida.

Detekcija curenja vode – Vodoinstalateri Beograd

Detekcija curenja vodeUkoliko primetite da voda u vašem kupatilu curi, odmah nas pozovite jer obavljamo detekciju curenja vode na celoj teritoriji Beograda, gde god da se nalazite. Imate priliku da obavite kompletnu proveru stanja cevi u vašem stanu, poslovnom prostoru, zgradi ili zemljištu. Posedujemo najsavremenije termalne kamere koje na najbolji način detektuju curenje vode i ostala oštećenja na cevima. Bez obzira da li se vrši detekcija curenja vode u zidu ili lociranje curenja vode u zemlji, rezultati su uvek tačni. Lociranje curenja vode u zgradi se takođe obavlja potpuno precizno i detaljno. Nakon što se obavi snimanje cevi termalnom kamerom, možemo da postavimo tačan plan rešenja problema sa curenjem vode. Kada već imamo uvid u to gde je tačno došlo do formiranja problema, onda je on lako rešiv.

Detekcija curenja vode je samo prvi korak prilikom vodoinstalaterske intervencije, sledeći je zamena vodovodne cevi ili neka druga opcija koju vodoinstalater nakon obavljene provere cevovoda odredi. Vršimo detekciju curenja vode po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Problem sa cevima nikako ne treba ignorisati jer on kasnije može da izazove probleme i u susednom stanu, kao i ostalim prostorijama u Vašem. Osim toga što postoji opasnost od poplave, curenje vode u zidu stvara vlagu, a samim tim i nepovoljne uslove po Vaše zdravlje. Mi ćemo Vam brzo obezbediti funkcionalnost prostora, efikasnim metodama za koje koristimo najsavremeniju opremu. Pružamo Vam uslugu po svetskim standardima.

Curenje vode je hitna intervencija, a upravo je za sve hitne intervencije veoma važna brzina reagovanja vodoinstalatera. Mi na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Sve intervencije vrše vodoinstalateri sa kvalifikacijama za rad i višegodišnjim iskustvom. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći, dežurni vodoinstalater će odmah krenuti na teren sa neophodnom opremom. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Uslugu detekcije curenja vode pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button