069/649-008

Čišćenje oluka

Čišćenje oluka je još jedna od usluga koju vršimo u sklopu usluge odgušenje kanalizacije. Čišćenje oluka, čišćenje kanalizacionih cevi, otpušavanje cevi kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo sedam dana u nedelji, za fizička i pravna lica. Za čišćenje oluka u slučaju hitne intervencije dežurni vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Čišćenje oluka – Odgušenje kanalizacije

Čišćenje olukaIako možda nekome deluje kao manje bitan deo kuće ili zgrade, oluk ima izuzetno važnu funkciju. Svrha oluka je ta da štiti zid navedenih objekata od vode koja bi se bez postojanja oluka slivala po njemu i vremenom nanela veliku štetu malteru, kao i svim delovima zida, što dodatno utiče na stvaranje vlage i ostale krupnije posledice po kuću ili zgradu. Oštećenja koja mogu da se stvore na oluku su posledice njegovog neodržavanja, a loš oluk ne pruža nikakvu zaštitu zidu i izaziva vidljiva oštećenja, poput vlage i korozije na samoj zidnoj podlozi. Za izradu oluka se koristi pocinkovani čelični lim, mada se još uvek negde može pronaći i upotreba aluminijumskog ili kalajnog lima.

Opalo lišće je najveći neprijatelj oluka jer nesavesnim održavanjem nagomilano lišće u oluku, nakon raspada, dovodi do stvaranja nepogodnih materija po njegov sastav. Zbog toga se možete obratiti nama kako bismo obavili profesionalno čišćenje oluka na svim Vašim objektima. Pored toga što lišće može da dovede do zapušenosti oluka, tu su i grane koje lomljenjem mogu da opadaju sa drveća pa se takođe nađu u delovima oluka. Tokom zime je led jedan od potencijalnih problema koji može da ošteti oluk, a samim tim i nanese veću štetu za kako spoljašnje tako i unutrašnje zidove kuće.

Kontrolu oluka i čišćenje kišnih oluka obavljamo svakodnevno na celoj teritoriji Beograda. Bez obzira gde se nalazite, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana i dodatno se informisati oko svih usluga koje Vam pružamo. Čišćenje obavljaju naši profesionalni majstori uz pomoć najsavremenijeg alata, za brzu i efikasnu intervenciju. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama i čišćenje oluka vršimo za sve objekte, bilo da je reč o stambenom smeštaju, poslovnom prostoru, lokalu, kući, vikendici, itd. Ako ne znate kome da se obratite, pozovite nas i mi ćemo na Vašu adresu poslati kvalifikovane vodoinstalatere koji čišćenje oluka obavljaju profesionalno i kvalitetno. Opravdaćemo ukazano poverenje i pružićemo Vam najbolju uslugu u gradu. Čišćenje oluka po najpovoljnijim cenama možete dobiti pozivom na naše kontakt telefone. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Vodoinstalater Beograd vam je na raspolaganju i za vreme praznika.

Call Now Button