069/649-008

Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd pruža sve vodoinstalaterske usluga za fizička i pravna lica sa teritorije Novog Beograda. Vodoinstalater Novi Beograd je dostupan 24h dnevno za sve hitne intervencije i brz dolazak na adresu. Vodoinstalater Novi Beograd za sve intervencije daje račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga.

Vodoinstalater Novi Beograd – Vodoinstalater Beograd

Vodoinstalater Novi BeogradVodoinstalater Novi Beograd posluje već dugi niz godina sa fizičkim i pravnim licima. Zahvaljujući našoj profesionalnosti i kvalitetnoj usluzi smo stekli veliko poverenje klijenata koji nam se stalno vraćaju i preporučuju dalje. Vodimo računa o svakom klijentu, poštujemo vaše vreme i novac. Ugrađujemo samo kvalitetne rezervne delove, bilo da se radi o servisu bojlera ili popravci vodokotlića ili bilo kojoj drugoj usluzi.

U svom timu Vodoinstalateri Beograd upošljavaju samo vodoinstalatere sa dugogodišnjim iskustvom. Iako su svi naši članovi tima iskusni profesionalci, takođe i veoma odgovorno shvataju svoj posao i posvećeno ga obavljaju. Kako bismo pružili što bolju i kvalitetniju uslugu, naši vodoinstalateri su opremljeni modernim alatima, instrumentima i mašinama za bržu i efikasniju uslugu.

Vodoinstalater Novi Beograd – Vodoinstalaterske usluge

Od vodoinstalaterskih usluga izdvaja sledeće:

Dostupni smo Vam u svakom trenutku, u bilo koje doba dana ili noći. U slučaju hitne intervencije naš tim vodoinstalatera brzo dolazi na vašu adresu i rešava svaki problem. U hitne intervencije ubraja ju sve situacije koje zahtevaju brz dolazak, odnosno brzu reakciju vodoinstalatera.

Vodoinstalater Novi Beograd – Odgušenje kanalizacije

Pružamo kompletno odgušenje kanalizacije. Posedujemo moderne mašine i tehnologiju za rešavanje i najtežih zagušenja i blokada u cevi. Vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije pod pritiskom kao i odgušenje kanalizacije woma vozilom. Vršimo:

Snimanje cevi kamerom je metoda kojom određujemo tačnu lokaciju zagušenja u kanalizacionoj cevi. Snimanje cevi kamerom pruža uvid u stanje kanalizacionih cevi. Koristimo kamere visoke rezolucije za što kvalitetniji uvid. Bilo da je u pitanju zagušenje kanalizacije, blokada u cevi ili naprslina kanalizacione cevi, snimanje cevi kamerom će pokazati i najmanju naprslinu ili gomilanje naslaga na zidovima cevi.

Vodoinstalater Novi Beograd – Zamena ventila za vodu

Vrši kompletnu zamenu ventila za vodu svih profila i namena. Zamena ventila za vodu obuhvata:

Zamena ventila za vodu u najvećem broju slučajeva spada u hitne intervencije. Ventil je jedino što čuva vaš dom od izlivanja vode visokog pritiska i nastanka poplave i još veće havarije. Većina klijenata na pozove kada dođe do kvara na ventilu, kada ventil curi ili pak kada šiklja voda iz ventila za vodu. Svakako smo Vam na usluzi 24h dnevno za sve hitne intervencije bilo da vam je potrebna zamena ventila za vodu ili zamena virble ventila.

Call Now Button