069/649-008

Odgušenje cevi

Odgušenje cevi je još jedna od usluga koje vršimo u sklopu  usluga za odgušenje kanalizacije. Odgušenje cevi u zavisnosti od težine zagušenja vršimo mašinskim putem ili pod visokim pritiskom vode. Odgušenje cevi, odgušenje slivnika, odgušenje odvoda, otpušavanje sudopere kao i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Odgušenje cevi – Odgušenje kanalizacije

Odgušenje ceviOdgušenje cevi vršimo svakodnevno na celoj teritoriji Beograda. Možete nas angažovati u svakom trenutku putem naših telefonskih linija koje su otvorene u bilo koje doba dana i noći. Do zagušenosti cevi dolazi zbog taloženja svih nečistoća i prljavština koje se mogu naći u cevovodu, kao i nagomilavanja kamenca koji je neizbežan. Nekada može da pomogne i korišćenje određenih sredstava za čišćenje cevi, međutim dobro  se informišite prilikom odabira takvih preparata jer pojedini mogu da izazovu i suprotan efekat. U svakom trenutku nas možete pozvati radi konsultacija i svih informacija koje se odnose na otpušavanje cevi i ostale vodoinstalaterske usluge koje Vam pružamo.

Odgušenje cevi obavljamo po najpovoljnijim cenama u svim gradskim opštinama. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, obratite nam se ako imate bilo kakvih problema sa zapušenim cevima, ali i ostalim vodoinstalaterskim kvarovima koji mogu da se dogode, kao što je pucanje cevi, curenje vode, zamena ventila za vodu i ostalo. Vršimo mašinsko odgušenje kanalizacije, odnosno mašinsko odgušenje cevi uz najsavremeniju opremu i najpouzdanije metode odgušenja. Naši kvalifikovani vodoinstalateri imaju ogromnog iskustva i znanja u ovom poslu, pa svaku intervenciju obavljamo profesionalno i na najvišem nivou pružanja vodoinstalaterskih usluga. Kada imate problem zapušene cevi, to svakako ometa normalno korišćenje vodovoda i funkcionalnost kupatila ili kuhinje, brzim odgušavanjem cevi vraćamo sve u prvobitno stanje i obezbeđujemo normalan protok vode kroz cevi, nakon samo jedne intervencije.

U slučaju hitne intervencije pozovite nas jer smo uvek spremni da odmah nakon poziva pođemo na Vašu adresu. Angažovanjem stručnog tima Vodoinstalater Beograd, dobijate vrhunsku uslugu u svako doba. Zadovoljni klijenti su naša najbolja reklama i upravo zahvaljujući njima svakodnevno imamo veliki poziva za sve vrste vodoinstalaterskih intervencija širom grada. Za sve vodoinstalaterske usluge vam dajemo račun i garanciju za kvalitet urađenih usluga. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button