064/12-41-855

Curenje vode

Curenje vode spada u jedne od najgorih problema sa kojim se suočavaju klijenti. Curenje vode se može desiti kako na vodovodnoj cevi tako i na samom ventilu za vodu ili na slavini. Za curenje vode, detekcija curenja vode, zamena ventila za vodu, zamena vodovodnih cevi kao i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Curenje vode – Vodoinstalater Beograd

Curenje vodeUkoliko imate problem sa curenjem vode, pozovite nas i na vašu adresu dolazimo u najkraćem mogućem roku kako bismo sprečili da dođe do većeg oštećenja. U najgorem slučaju curenje vode može da izazove poplavu u vašem stanu, ali i da načini štetu susednom, odnosno stanu ispod vašeg. Takođe ukoliko je u pitanju poslovni prostor, curenje vode zaista može da stvori velike probleme. Zato ne pokušavajte sami da rešavate problem, već čim primetite i najmanje curenje vode, pozovite nas kako bi se uradila hitna intervencija. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika. Intervencije vrše stručni majstori vodoinstalateri sa neophodnim kvalifikacijama.

Curenje vode u zidu Beograd

Ne misli se uvek na klasično curenje vode iz slavine, što najčešće bude prva asocijacija mnogima. Vrlo često može biti reč o tome da curi voda u zidu, odnosno da je negde došlo do oštećenja vodovodne cevi i da zbog toga primećujete vlagu ili vidite tragove buđi na zidovima. Mi detektujemo curenje vodovodnih cevi na celoj teritoriji Beograda, u svim terminima. Ukoliko je neophodno da se obavi zamena vodovodne cevi ili njena reparacija, to vršimo brzo i efikasno. Što se tiče detekcije curenja vode, to radimo bez oštećenja zida. Koristimo najsavremeniju opremu zahvaljujući kojoj možemo da Vam pružimo uslugu na najvišem nivou kvaliteta, po svetskim standardima. Takođe radimo snimanje cevi kamerom koristeći najsavremenije termalne kamere visoke rezolucije koje dopiru do uglova svih profila cevi.

Detekcija curenja vode, kao i zamena cevi, zamena ventila za vodu ili zamena slavine spada u naše redovne intervencije. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Dobijate sve vodoinstalaterske usluge po najpovoljnijim cenama u Beogradu i apsolutno sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu. Kod nas nema nepredviđenih troškova i nepoštovanja termina. Osiguravamo brz dolazak na adresu u dogovoreno vreme, a vi nas možete kontaktirati u svakom trenutku.

Call Now Button