069/649-008

Zamena manžetne na vodokotliću

Zamena manžetne na vodokotliću je takođe još jedna od usluga u sklopu popravke vodokotlića. Zamena manžetne na vodokotliću, podešavanje nivoa vode u vodokotliću kao i sve vodoinstalaterske usluge dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena manžetne na vodokotliću vršimo za vodokotliće svih modela i proizvođača.

Zamena manžetne na vodokotliću – Popravka vodokotlića

Zamena manžetne na vodokotlićuVodokotlić je uređaj koji može dugo da obavlja funkciju za koju je predviđen, međutim, u nekom trenutku će doći do slabljenja koje može uticati na privremeni ili totalni kvar samog vodokotlića. Ovo ni ne čudi s obzirom da je vodokotlić svakodnevno u upotrebi i to više puta na dnevnom nivou. U zavisnosti od toga koji model vodokotlića koristite, dobijate određenu garanciju i kvalitet funkcije, međutim čak i najbolji vodokotlić, prestižnog proizvođača će se kad tad pokvariti i oslabiti. Vodoinstalater Beograd je tu da obave zamenu svih pokvarenih i oštećenih delova vodokotlića, bez obzira na negovog proizvođača, model i marku.

Zamenu manžetne na vodokotliću obavljamo na celoj teritoriji Beograda, u bilo koje doba dana, sve što treba je da nas kontaktirate i objasnite o čemu je reč. Nakon poziva, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite u gradskim opštinama. Manžetna funkcioniše tako što svojim malim delom spaja ispirnu cev i wc šolju. Kao i kod većine komponenti mehanizma vodokotlića, tako i ovde glavni problem kvara se ispoljava curenjem vode. Ukoliko manžetna na vodokotliću ne funkcioniše kako treba, odnosno ima znake dotrajalosti, to će se javiti kapanjem vode. Svakako Vam ne preporučujemo da sami pokušavate sa zamenom ovog dela jer iako deluje jednostavno, za nekoga ko nema iskustva, čak i ova procedura menjanja može prouzrokovati veću štetu. Angažovanjem naših vodoinstalatera štedite svoje vreme, ali i novac jer lošom zamenom samo možete prolongirati nastanak ozbiljnijeg kvara što Vas kasnije može više koštati.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima gde god da se nalazite u Beogradu. Garantujemo Vam odličnu uslugu po veoma povoljnim cenama, obavljenu od strane naših kvalifikovanih vodoinstalatera. Uvek nam se možete obratiti putem naših telefonskih servisa, kao i servisa za hitne intervencije kada problem zahteva brzu sanaciju. Dostupni smo 24h, sedam dana nedlejno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button