069/649-008

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru je još jedna od usluga koje obavljamo u okviru popravke bojlera. Zamena sigurnosnog ventila na bojleru, popravka sigurnosnog ventila na bojleru, kompletan servis bojlera kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo fizičkim i pravnim licima, sedam dana u nedelji. Zamena sigurnosnog ventila na bojleru je dostupna 24h dnevno u slučaju hitne intervencije tokom cele godine i praznika.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru – Servis bojlera

Zamena sigurnosnog ventila na bojleruSigurnosni ventil bojlera je veoma važan za njegov rad i zbog toga čim primetite da je došlo do kvara pozovite nas kako bismo što pre obavili njegovu zamenu pre nego što nastane mnogo veća šteta. Ukoliko je sigurnosni ventil bojlera neispravan u najgorem slučaju može doći do eksplozije kazana bojlera. Pregrevanjem vode se povećava pritisak u kazanu bojlera koji može da stvori mnogo veću toplotu na cevima bojlera gde je sigurnosni ventil i montiran, pa ukoliko dodirnete cev možete se i opeći. Prilikom zamene sigurnosnog ventila na bojleru, važno je da to obavlja stručno lice i da nikako ne pokušavate zamenu ventila na svoju ruku. Nestručno obavljena zamena sigurnosnog ventila može da stvori mnogo ozbiljnije posledice na rad bojlera, ali i Vašu bezbednost.

Zamenu sigurnosnog ventila na bojleru obavljamo na celoj teritoriji Beograda. Garantujemo Vam brz dolazak na adresu, gde god da se nalazite, kao i brzu, efikasnu uslugu po najpovoljnijim cenama. Možete nas angažovati i oko provere rada sigurnosnog ventila jer je redovna kontrola preporučljiva. Okvirno vreme koje se predlaže za zamenu sigurnosnog ventila na bojleru je otprilike na svakih pet godina. Ako pravilno održavate Vaš bojler, smanjuje se rizik od većih kvarova i oštećenja.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, pa nas možete kontaktirati i u vezi sa zamenom ventila na bojleru u Vašim poslovnim prostorima, kao i kompletnim servisiranjem bojlera. Ovu intervenciju obavljamo kod svih modela bojlera, kao i proizvođača, bez obzira na marku. Naši kvalifikovani majstori imaju dovoljno znanja i iskustva za zamenu sigurnosnog ventila kao i ostale intervencije koje se vrše na svakom tipu bojlera. Možete nas pozvati u svakom trenutku ukoliko imate dodatna pitanja koja se tiču popravke bojlera. Garantujemo Vam profesionalnu i kvalitetnu uslugu u svakom trenutku. Svaki kvar koji se popravi na vreme može i te kako da utiče povoljno na duži vek bojlera, samo u slučaju ako posao obavlja stručno lice. Vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button