069/649-008

Zamena bojlera

Zamena bojlera se radi za bojlere svih modela i kapaciteta. Zamena bojlera, skidanje bojlera, montaža bojlera kao i kompletan servis bojlera pružamo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Zamena bojlera se radi u slučaju dotrajalosti, po želji klijenta ili pak u slučaju procurelog bojlera, odnosno kazana.

Zamena bojlera – Servis bojlera

Zamena bojleraKada se odlučite za zamenu bojlera pozovite nas da to obavimo za manje od dvadeset minuta. Ukoliko menjate stari bojler za novi ili jednostavno vršite kupovinu bojlera a potrebno je da neko obavi njegovu montažu, Vodoinstalater Beograd vam je na raspolaganju u svakom trenutku. Pored zamene bojlera vršimo i zamenu svih njegovih delova poput zamene grejača na bojleru, zamene termostata na bojleru, zamene creva na bojleru i ostalo. Možda Vam deluje da je zamena bojlera jednostavan i lak posao koji možete da obavite i sami, međutim čak i skidanje postojećeg bojlera može biti komplikovano ukoliko niste imali nikakvog iskustva u tome. Obratite se nama i obavićemo kompletnu zamenu bojlera koja uključuje skidanje bojlera, skidanje bojlera sa struje, postavljanje novog bojlera i priključivanje na struju i vodu.

Zamenu bojlera obavljamo na celoj teritoriji Beograda, za pravna i fizička lica. Gde god da se nalazite na Vašu adresu ćemo doći u najkraćem vremenskom roku. Vršimo zamenu bojlera kao i servis bojlera u svakom trenutku. Bez obzira na dimenzije bojlera, model i marku proizvođača, obavljamo zamenu svih vrsta bojlera i to po najpovoljnijim cenama u gradu. Kada želite brzu i kvalitetnu uslugu koju pružaju kvalifikovani majstori sa velikim iskustvom, kontaktirajte nas putem naših dežurnih službi. U slučaju hitne intervencije, garantujemo brz dolazak na datu adresu i brzo rešenje za svaki problem.

Bilo da je reč o zameni kuhinjskog bojlera ili bojlera za kupatilo, dobićete kvalitetnu uslugu od strane naših kvalifikovanih majstora. Nakon svake intervencije Vam dajemo račun i pisanu garanciju za kvalitet pruženih usluga. Zamenu bojlera obavljamo na najvišem nivou kvaliteta usluga kao što je reč i sa svim ostalim intervencijama za koje možete da nas angažujete. Pozovite nas u svakom trenutku ukoliko imate dodatnih informacija koje se odnose na zamenu bojlera, ali i svega što imamo u ponudi vodoinstalaterskih usluga. Najpovoljnije cene zamene bojlera u gradu, na jednom mestu. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button