069/649-008

Majstor vodoinstalater

Majstor vodoinstalater pruža sve vodoinstalaterske usluge za fizička i pravna lica. Majstor vodoinstalater je dostupan 24h za sve hitne intervencije i brz dolazak na adresu. Između ostalog, majstor vodoinstalater pruža profesionalno odgušenje kanalizacije, servis bojlera, popravka vodokotlića, zamena ventila za vodu

Majstor vodoinstalater – Vodoinstalater Beograd

Majstor vodoinstalaterKada Vam je potreban profesionalni majstor vodoinstalater u Beogradu, nećete pogrešiti ukoliko kontaktirate nas. Nudimo vam pouzdanu i profesionalnu vodoinstalatersku uslugu u bilo koje doba dana i noći. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika. Na vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku i rešavamo sve hitne intervencije. Nekada može biti jako teško pronaći vodoinstalatera koji ispunjava sva očekivanja, međutim, naši majstori imaju višegodišnje iskustvo u radu i veliki broj svih intervencija koje svakodnevno obavljaju. Samim tim, nalazimo se na visokom mestu kada je u pitanju pružanje vodoinstalaterskih usluga na celoj teritoriji Beograda.

Majstor vodoinstalater odgušenje kanalizacije

Jedna od najčešće obavljanih intervencija je definitivno odgušenje kanalizacije, međutim, ovo nije jedini problem sa kojim se susrećemo na terenu. Zapušena wc šolja, zapušena sudopera, ali i izlivanje slivnika su nešto što je takođe povezano sa začepljenjima u kanalizacionom sistemu. Naši majstori vodoinstalateri obavljaju mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije pod pritiskom, odgušenje kanalizacije WOMA vozilom i odgušenje kanalizacije sajlom, a sve u zavisnosti od samog intenziteta zagušenja, profila cevi ili stanja na licu mesta. Ono što je važno da znate, koristimo najsavremeniju opremu kako bismo svaki kvar rešili u najkraćem mogućem roku. Pružamo vam uslugu na najvišem nivou kvaliteta.

Radimo snimanje cevi kamerom, servis bojlera, ukoliko Vam je potrebna adaptacija kupatila, zamena vodovodne cevi, zamena tuš baterije i sve ostale intervencije koje obavlja majstor vodoinstalater po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Bez dodatnih troškova, bez nepredviđenih rashoda. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Nakon svake intervencije ostavljamo čist i uredan prostor. U svakom trenutku možete kontaktirati naše dežurne majstore vodoinstalatere koji će vam pružiti sve neophodne informacije i koji će odmah izaći na teren ukoliko to želite i ako to situacija zahteva. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama.

Call Now Button