069/649-008

Otpušavanje kade

Otpušavanje kade je još jedna od usluga koju vršimo u sklopu odgušenje kanalizacije. Odgušenje kade, odgušenje tuš kabine, odgušenje slivnika kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Za otpušavanje kade i za sve hitne intervencije naš dežurni vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Otpušavanje kade – Odgušenje kanalizacije

Otpušavanje kadeGotovo svakodnevno dobijamo pozive od klijenata koji prijavljuju problem zapušene kade. S obzirom da otpušavanje kade vršimo na celoj teritoriji Beograda, ne čudi što na nedeljnom nivou izvršimo veliki broj ove intervencije širom grada. Zapušenost kade, tuš kabine, sudopere, WC šolje, umivaonika, slivnika i generalno zapušena kanalizacija se nalaze na listi najiritantnijih kvarova, najviše zbog nemogućnosti da se koristi kupatilo, kao i svih neprijatnih mirisa koji se javljaju tom prilikom. Uz prave majstore čak i problem zapušene kade nije problem jer ga otklanjamo brzo i efikasno pa nakon naše intervencije nećete ni imati osećaj da je ikada postojao kvar.

Odgušenje kade obavljamo u svim gradskim opštinama za pravna i fizička lica. Jedan poziv je dovoljan da nam objasnite o čemu je reč, a mi ćemo odmah krenuti na Vašu adresu. Garantujemo Vam najbolju uslugu po najpovoljnijim cenama, za nas je otpušavanje kade jednostavan posao koji obavljamo za jako kratko vreme. U zavisnosti od toga kolika je zapušenost, preduzimamo određene metode otpušavanja. Možete nas kontaktirati u svako doba dana, obavljamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga kao i hitne intervencije. Koristimo najsavremeniju opremu za što efikasnije otpušavanje kade. Čim primetite da voda sporo otiče ili da se vraća iz slivnika kade, pozovite nas jer je brza reakcija vodoinstalatera često presudna kako bi se sprečila mnogo veća šteta.

Otpušavanje kade radimo na najvišem nivou ovog posla. Nakon ove, kao i svake druge intervencije dajemo vam račun za kvalitet pruženih usluga. U zavisnosti od toga koliko je kada zapušena koristimo otpušavanje uz pomoć sajle ili čitav proces vršimo mašinski. Sve intervencije vrše naši kvalifikovani vodoinstalateri koji su Vam na raspolaganju u svakom trenutku, čak i u slučaju konsultacija oko usluga koje pružamo. Nudimo Vam pouzdano rešenje kada dođe do bilo kakvog problema gde je rad vodoinstalatera neophodan. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Vodoinstalater Beograd vam je na raspolaganju i za vreme praznika.

Call Now Button