069/649-008

Montaža vodokotlića

Montaža vodokotlića, zamena plovka na vodokotliću, montaža wc šolje kao i ugradnja sanitarija se može zakazati na kontakt telefon. Montaža vodokotlića u slučaju hitne intervencije, naš dežurni Vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, sedam dana i tokom praznika. Montaža vodokotlića je dostupna za sva pravna i fizička lica.

Montaža vodokotlića – Ugradnja sanitarija

Montaža vodokotlićaAko Vam je dotrajao stari vodokotlić ili jednostavno želite da ga zamenite nekim novim i lepšim, na tržištu se nalazi ogromna ponuda svih modela i boja vodokotlića, a za samu montažu kontaktirajte nas. Montažu vodokotlića vršimo na celoj teritoriji Beograda pa gde god da se nalazite, budite sigurni da ćemo na Vašu adresu doći u najkraćem vremenskom roku. U zavisnosti od toga kakav vodokotlić i način montaže želite, tu smo da Vam pomognemo i što se tiče konsultacija oko odabira, ali i svih drugih informacija koje bi mogle da Vas zanimaju. Možete nas kontaktirati putem naših dežurnih  servisa kako bismo se dogovorili oko detalja usluga.

Montaža vodokotlića može biti obavljena na dva načina, odnosno metodom montiranja na zid i dovođenjem creva do wc šolje ili postavkom direktno na wc šolju. Sve u svemu ne pokušavajte sami da obavite ovu intervenciju jer na taj način možete napraviti manju ili veću štetu, posebno ako u obavljanju ove intervencije nemate nikakvog iskustva. Sve što je potrebno da znate su naši kontakt telefoni, a mi ćemo se pobrinuti za ostalo. Ako primetite da voda iz Vašeg vodokotlića curi i da tome nema kraja, najbolje je da nas kontaktirate jer svako curenje vode može prouzrokovati veće troškove na mesečnom nivou. Pored montaže vodokotlića, vršimo i popravku vodokotlića, kao i ostalih sanitarija u Vašem kupatilu.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Za kakav god vodokotlić da se odlučite mi Vam nudimo kvalitetnu, brzu i profesionalnu montažu. Sve vodoinstalaterske usluge obavljamo na najvišem nivou i nakon svake intervencije Vam dajemo račun i pisanu garanciju za kvalitet urađenih usluga. Kada želite najbolju uslugu u gradu, obratite se nama, a mi ćemo opravdati Vaše ukazano poverenje. Profesionalna montaža, ugradnja i sanacija svakog problema je naša specijalnost. Ne oklevajte da nas pozovete jer smo dostupni 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button