064/12-41-855

Zamena baterije

Zamena baterije se radi za baterije svih modela i proizvođača. Zamena baterije, zamena tuš baterije, zamena slavine, popravka slavine, popravka baterije kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Zamena baterije u slučaju hitne intervencije je dostupna 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Zamena baterije – Vodoinstalater Beograd

Zamena baterijeZamenu baterije vršimo na celoj teritoriji Beograda, svakog dana u svim terminima. Vaše je da nas pozovete, a naše da u što kraćem vremenskom roku otklonimo svaki kvar i obavimo zamenu određenog dela. Zamena baterija je za naše profesionalne vodoinstalatere rutinska intervencija koju rešavamo brzo i efikasno. Uvek kada primetite bilo kakve naznake kvara na slavini, pozovite nas jer se vrlo često može raditi o dotrajalosti mešača na bateriji i u tom slučaju je neophodna zamena stare baterije novom. Bez obzira kakav je kvar, ne pokušavajte sami da ga obavite, kontaktirajte naše dežurne vodoinstalatere i očekujte da dođemo na Vašu adresu za jako kratko vreme.

U slučaju da voda na slavini konstantno kaplje, a nije reč o gumici, postoji mogućnost da je u pitanju baterija. Na tržištu postoje različiti tipovi baterija, zavisi i ko je proizvođač, marka i model baterije su takođe drugačiji od firme do firme, međutim uvek se možete konsultovati sa nama oko svega što Vas zanima, a tiče se same baterije. U pružanju vodoinstalaterskih usluga imamo višegodišnje iskustvo i zahvaljujući odličnim preporukama klijenata, postigli smo veliki uspeh na polju vodoinstalaterskih intervencija. Uspešno obavljamo sve hitne intervencije, a Vi nas možete uvek angažovati i za izvođenje vodoinstalaterskih radova u Vašim poslovnim objektima kao i za potrebe popravki već postojećih instalacija i sanitarija.

Od baterije za slavine, baterije za kadu, baterije za tuš ili ugradne baterije, vršimo zamenu apsolutno svih. U ponudi takođe mogu biti i jednoručne baterije, ugradne baterije, potisne baterije i senzorske baterije, naravno u zavisnosti od onoga šta je Vama potrebno vršimo odgovarajuću zamenu. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, a zamenu baterije obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu, na najvišem nivou. Za svaku intervenciju dobijate pisanu garanciju i račun za kvalitet pruženih usluga. Vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button