069/649-008

Silikoniranje kade

Silikoniranje kade predstavlja zaštitu, odnosno izolaciju od curenja vode izvan kade ili po ivicama kade. Silikoniranje kade je preporučljivo uraditi na svake dve godine a nekada i ranije kako bi se osigurala izolacije kade i sprečilo curenje vode komšiji ispod vas. Za silikoniranje kade, ugradnja kade, ugradnja sanitarija i sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, sedam dana u nedelji.

Silikoniranje kade – Vodoinstalater Beograd

Silikoniranje kadeObavljamo zaštitu kade na celoj teritoriji Beograda u svim terminima. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Nekada i naizgled jednostavna intervencija može da se zakomplikuje ukoliko je obavlja amater. Zbog toga je važno da prilikom odabira vodoinstalatera pozovete one sa višegodišnjim iskustvom i stručnim znanjem. Mi vršimo zaštitu kade i silikoniranje tuš kabine brzo i efikasno. Obavljamo sve neophodne pripreme kako bi se intervencija izvršila profesionalno, po svetskom standardu. Ovo uključuje pripreme zida, odnosno površine na koju će prianjati kada, odnosno tuš kabina koja se silikonira. Ukoliko sami pokušate sa silikoniranjem kade, postoji rizik od većih posledica kasnije. Zbog toga je najbolje da nas pozovete, a mi ćemo vam osigurati silikoniranje kade po pristupačnoj ceni.

Silikoniranje kade Beograd

Zaštita kade u Beogradu radimo svakog dana za pravna i fizička lica. Važno je obaviti neophodne pripreme pre nego što se otpočne sa intervencijom. Postoje male razlike kada se obavlja silikoniranje nove kade i silikoniranje stare kade, ali je u oba slučaja najvažnije da intervencija bude obavljena kako treba. Mi koristimo najbolji silikon predviđen za ovu namenu. Takođe posedujemo najsavremeniju opremu i za ostale vodoinstalaterske usluge. Sve intervencije vrše vodoinstalateri sa neophodnim kvalifikacijama za rad i stručnim znanjem. U svakom trenutku nam možete postaviti pitanja koja Vas zanimaju, a odnose se na sve ono čime se mi bavimo.

Vršimo zaštitu kade po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Nakon našeg odlaska ostavljamo čist i uredan prostor, a samu intervenciju obavljamo bez nepredviđenih troškova uz poštovanje dogovorenog termina. Na raspolaganju smo Vam za sve vodoinstalaterske intervencije, kao i za hitne intervencije u bilo koje doba dana i noći. Nećemo izneveriti ukazano poverenje, dobićete profesionalnu i pouzdanu uslugu kakvu zaslužujete.

Call Now Button