069/649-008

Servis bojlera

Servis bojlera vršimo za bojlere svih modela i proizvođača. Servis bojlera, zamena grejača na bojleru, čišćenje bojlera od kamenca kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Servis bojlera takođe obuhvata i popravka protočnih bojlera a za sve hitne intervencije naš dežurni vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Servis bojlera – Vodoinstalater Beograd

Servis bojlera je neophodan u onim trenucima kada primetite da je došlo do promene rada u ovom uređaju bele tehnike. Oštećen bojler može da utiče i na Vašu bezbednost pa zbog toga nije preporučljivo da zanemarujete ni najmanji kvar koji može da se pojavi. Takođe Vam ne preporučujemo da sami pokušavate da izvršite popravku bojlera, posebno ako u tome nemate nikakvog iskustva. Tu smo mi da obavimo kompletnu popravku bojlera na ispravan način uz adekvatnu opremu. Samostalnim pokušajem popravljanja bojlera rizikujete sopstvenu bezbednost kao i bezbednost Vaših ukućana. Servis bojlera po najpovoljnijim cenama vršimo na celoj teritorji Beograda.
Servis bojlera

Servis bojlera obuhvata:

Montaža i popravka bojlera svih zapremina, dimenzija i marki proizvođača Vam je dostupna u svim gradskim opštinama ukoliko nas pozovete, a mi na Vašu adresu šaljemo stručne i kvalifikovane majstore. To možete uraditi putem naših dežurnih službi kao i kontakta za hitne intervencije u slučaju da je došlo do kvara koji zahteva brzu intervenciju. Postoji mnogo uzročnika za kvar na bojleru, jedan od njih je kamenac, loše instalacije, a u nekom trenutku jednostavno dođe do dotrajalosti samog uređaja. U proseku rok trajanja bojlera je oko deset godina, nekada i duže, ali to zavisi i od toga koga angažujete ako dođe do sitnih kvarova. Loše servisiranje bojlera takođe može uticati na njihov vek trajanja, a potrošićete više novca.

U našem timu posluju iskusni vodoinstalateri koji popravka bojlera obavljaju na najvišem nivou po svim standardima. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i možete nas angažovati u svakom trenutku. Garantujemo Vam brz dolazak na adresu, bez obzira u kojoj gradskoj opštini da se nalazite. S obzirom da na našem tržištu postoji veliki izbor proizvođača bojlera, vrlo dobro smo upoznati sa svim tipovima i obavljamo servis apsolutno svih zapremina bojlera. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Vodoinstalater Beograd vam je na raspolaganju i za vreme praznika.

Call Now Button