069/649-008

Montaža umivaonika

Montaža umivaonika se vrši za sve tipove umivaonika i proizvođača. Montaža umivaonika, zamena baterije, zamena ventila za vodu kao i ugradnja sanitarija je dostupna za fizička i pravna lica. Montaža umivaonika, kao i druge vodoinstalaterske usluge Vodoinstalatera Beograd su dostupne 24h sedam dana u nedelji, dovoljno je da pozovete naš kontakt telefon i uverite se u to.

Montaža umivaonika – Ugradnja sanitarija

Montaža umivaonikaSve vrste montaža za Vaš dom, stručno i profesionalno, na jednom mestu i to pozivom na naše kontakt servise u bilo koje doba dana. Neke intervencije možda deluju kompleksnije nego što zaista jesu, ako govorimo o montaži umivaonika postoje dva tipa njegove instalacije. Ovo se odnosi na ona kupatila koja već imaju postojeće uslove da se umivaonik montira, odnosno ukoliko se u zidu već nalaze priključci za instalaciju, procedura je mnogo brža. Međutim, ako tek gradite kupatilo i potrebno Vam je da izvršite ugradnju svih elemenata, uvođenje vodovodnih cevi i ostalo, to je već druga vrsta intervencije koju naši vodoinstalateri takođe obavljaju.

Montažu umivaonika vršimo na celoj teritoriji Beograda, po veoma povoljnim cenama. U slučaju da ste se već odlučili koji umivaonik želite za Vaše kupatilo, jedino što Vam preostaje jeste da nas angažujete oko procesa montaže koja ne traje dugo, a rezultati će biti podjednako dobri. Koliko god mislili da je montaža sanitarija jednostavna, nemojte pokušavati sami da to obavite jer na taj način možete oštetiti elemente koje želite da ugradite, a možete se i povrediti. Za profesionalno pružanje svih vodoinstalaterskih usluga i popravki, naš stručni tim poseduje najsavremeniju opremu uz pomoć koje kvalitetno obavljamo sve intervencije.

Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima i svaki posao obavljamo u dogovorenim rokovima koji su predviđeni za završetak intervencije. U zavisnosti od Vaših želja, montažu umivaonika možemo obaviti na više načina. Što se tiče poslovnih prostora, javnih toaleta i preduzeća, najčešće se može uočiti montaža umivaonika postavlljanjem na sam nameštaj, odnosno direktno na ploču. Kada govorimo o privatnim smeštajima, učestalija je standardna postavka umivaonika, odnosno lavaboa. U slučaju da želite nadgradni umivaonik, poluugradni umivaonik, slobodnostojeći umivaonik, potpunougradni umivaonik ili klasičan, odnosno umivaonik zakačen za zid, Vodoinstalater Beograd vam stoji na raspolaganju za sve dogovore ili informacije oko svega što Vas zanima. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button