069/649-008

Snimanje kanalizacije

Snimanje kanalizacije radimo za sva fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Snimanje kanalizacije, snimanje cevi, odgušenje kanalizacije i sve hitne intervencije dostupne su 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje kanalizacije se može raditi za pojedinačne kanalizacione cevi ili pak za kompletnu kanalizacionu mrežu.

Snimanje kanalizacije – Odgušenje kanalizacije

Snimanje kanalizacijeVršimo snimanje kanalizacije na celoj teritoriji Beograda u svim terminima. Pozovite nas ukoliko imate bilo kakav problem sa kanalizacijom u Vašem privatnom ili poslovnom prostoru. Takođe radimo i mašinsko odgušenje kanalizacije, odgušenje kanalizacije WOMA vozilom, odgušenje kanalizacije sajlom i odgušenje kanalizacije pod pritiskom. Ukoliko sumnjate da nešto nije u redu sa protokom vode u kanalizacionim cevima, mi ćemo obaviti profesionalno snimanje kanalizacije kako bismo imali uvid u realno stanje. Vrlo često se na zidovima kanalizacionih cevi mogu nataložiti prljavština i masnoća. Kamenac je takođe veoma izražen u kanalizacionim cevima, a samim tim je još jedan od uzročnika za formiranje čepa. Kada se obavi snimanje cevi kamerom, možemo da utvrdimo u kojoj meri su cevi zaprljane ili da li postoji opasnost od naprsnuća cevi, kao i zagušenja.

Za snimanje kanalizacije koristimo najsavremeniju opremu, a u to spadaju i kamere visoke rezolucije koje dopiru do svih uglova cevi i koje se koriste za cevi svih profila. Vodoinstalater putem računara prati ceo proces i na taj način detektuje i najmanju pukotinu na cevi. U slučaju da je neophodno dalje intervenisanje, imaćemo odlične smernice zahvaljujući detaljnom snimku kanalizacije. Na taj način znamo da li je neophodno obaviti sanaciju cele cevi ili samo jednog njenog dela.

Snimanje kanalizacije cena

Obavljamo snimanje cevi kamerom po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Dajemo račun i garanciju na kvalitet pružene usluge. Takođe vršimo otpušavanje sudopere, odgušenje slivnika, odgušenje kade i tuš kabine, kao i otpušavanje wc šolje. Snimanje kanalizacije je najpouzdanija metoda za detektovanje svih promena na cevima, kao i pronalaženje pukotine. Pružamo Vam brzu i efikasnu uslugu u svakom trenutku. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Tu smo za sva Vaša pitanja i sugestije. Na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, gde god da se nalazite. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo i za vreme praznika.

Call Now Button