069/649-008

Otpušavanje lavaboa

Otpušavanje lavaboa vršimo za fizička i pravna lica sa cele teritorije Beograda. Otpušavanje lavaboa, otpušavanje kade, otpušavanje slivnika, otpušavanje wc šolje kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo sedam dana u nedelji. U slučaju hitne intervencije, naš dežurni vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno za otpušavanje lavaboa kao i za sve ostale usluge.

Otpušavanje lavaboa – Odgušenje kanalizacije

Otpušavanje lavaboaZapušen lavabo će Vam sigurno stvarati smetnje prilikom svakodnevnog pranja ruku, umivanja i generalno puštanja vode kojoj će trebati više vremena da skroz iscuri nakon što ste zatvorili slavinu. Ono što klijentima najviše smeta u tom trenutku jeste što moraju da sačekaju da voda isteče do kraja, kako bi se uverili da neće doći do prelivanja ukoliko je zapušenje ozbiljnije. Sporo oticanje vode u lavabou može samo da ukazuje na zapušenost, a ukoliko pored zadržavanja vode osetite i neprijatne mirise, više je nego očigledno da će Vam biti potrebne usluge vodoinstalatera. U tim trenucima nas možete kontaktirati bez obzira na vreme pozivanja, dostupni smo Vam u svakom trenutku.

Odgušenje lavaboa vršimo na celoj teritoriji Beograda, svakodnevno. Bez obzira gde se nalazite, na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku, odmah nakon poziva. S obzirom da poslujemo sa pravnim i fizičkim licima, vršimo otpušavanje lavaboa i u Vašim poslovnim prostorijama, poput javnih toaleta, preduzeća, restorana, itd. Za ovu intervenciju koristimo najsavremeniju opremu i primenjujemo različite metode u zavisnosti od toga koliko je lavabo zapušen. Pozivom naših vodoinstalatera dobijate pouzdane majstore koji odlično obavljaju svoj posao i to na najvišem nivou vodoinstalaterskih usluga. Garantujemo Vam brz dolazak na adresu, kao i brzu, efikasnu uslugu u svako doba.

Otpušavanje lavaboa vršimo po najpovoljnijim cenama u gradu. Pored toga što ćete angažovanjem naših stručnih vodoinstalatera uštedeti novac, uštedećete i vreme jer svaku intervenciju obavljamo veoma brzo, sve zahvaljujući profesionalnim i kvalifikovanim majstorima. Hitne intervencije su naša specijalnost, uspešno otklanjamo sve vrste kvarova, a pored otpušavanja lavaboa, radimo odgušenje kanalizacije i čišćenje kanalizacionih cevi. Uvek se možete informisati o uslugama koje Vam pružamo, pozivom na naše dežurne službe. Mi smo ozbiljna firma i nakon svake obavljene intervencije Vam dajemo račun za kvalitet pruženih usluga. Pozovite nas čim primetite bilo kakve zvukove vode iz lavaboa ili da voda ne otiče dovoljno brzo, tu smo da eliminišemo svako začepljenje na odvodu. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Vodoinstalater Beograd vam je na raspolaganju i za vreme praznika.

Call Now Button