069/649-008

Snimanje cevi

Snimanje cevi je još jedna od usluga koju vršimo u okviru usluge odgušenje kanalizacije. Snimanje cevi, čišćenje kanalizacionih cevi, otpušavanje cevi, otpušavanje odvoda kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo sedam dana u nedelji. Snimanje cevi pruža uvid u stanje kanalizacionih cevi. Snimanje cevi vršimo kamerom visoke rezolucije.

Snimanje cevi – Odgušenje kanalizacije

Snimanje ceviSnimanje cevi na teritoriji Beograda u svim gradskim opštinama radimo svakodnevno za pravna i fizička lica. Ako već morate da izvršite proveru cevovoda, dopustite da se za taj posao pobrinu naši profesionalni vodoinstalateri. Ispitivanje cevi kako bi se utvrdilo da li je negde došlo do oštećenja obavljamo uz pomoć najmodernije tehnologije. Nakon Vašeg poziva dolazimo u najkraćem vremenskom roku na adresu i vršimo dijagnostikovanje problema na licu mesta. Ukoliko ima potrebe za bilo kakvom daljom intervencijom na cevima, to ćemo saznati nakon što obavimo detaljno snimanje kanalizacije i utvrdimo tačna oštećenja. Ovu intervenciju možete zakazati u terminima kada to Vama odgovara, otvoreni smo za sve vrste dogovora, posebno ako je reč o poslovnom objektu gde je za snimanje cevi neophodno utvrditi vreme koje poslodavac predloži kao najbolje.

Snimanje kanalizacije obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu, zbog toga ne morate da brinete jer su sve cene naših usluga pristupačne svima. Snimanje cevi se najčešće obavlja u onim trenucima kada želite da utvrdite zbog čega se javljaju česti problemi sa zagušenjima na istom mestu. Postoji verovatnoća da je u pitanju neki veći problem u cevima, što će snimak najbolje pokazati. Nakon snimanja cevi se preduzimaju sledeći koraci, ukoliko je neophodno da se kanalizaciona cev zameni ili samo izvrši saniranje štete. Sve intervencije obavljaju naši kvalifikovani vodoinstalateri, koji su obučeni da svaku situaciju reše brzo i efikasno, takođe i da Vam pruže uslugu na najvišem nivou.

Za snimanje kanalizacije posedujemo opremu poslednje tehnologije koja se može pronaći na tržištu kako bismo mogli odlično da uočimo sve promene na cevima, kao i da li je došlo do korozije, naprsnuća i nekih drugih potencijalnih problema sa cevima. Možete nas pozvati u bilo koje doba bilo da je reč o potraživanju naših usluga ili traženju informacija oko svega što Vam nudimo. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Vodoinstalater Beograd vam stoji na raspolaganju i za vreme praznika.

Call Now Button