069/649-008

Curenje cevi

Curenje cevi je problem sa kojim ste se sigurno suočili makar jednom u životu. Curenje cevi, reparacija vodovodne cevi, krpljenje vodovodnih cevi, zamena naprsle vodovodne cevi kao i za sve hitne intervencije dostupni smo 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Curenje cevi može da proizvede slab pritisak vode, velike račune za vodu, mokar zid u kupatilu ili vlažan zid u kuhinji…

Curenje cevi – Vodoinstalater Beograd

Curenje ceviCurenje cevi može nekada biti ozbiljan problem ako se ne uoči na vreme. Kad cev u zidu curi, stvara se vlaga, a to utiče na dodatna oštećenja, što po fasadu kuće, ali i njenu unutrašnjost, naravno ukoliko je reč o cevi koja se nalazi u zidu. Ako je u pitanju curenje cevi u zemlji, odnosno curenje kanalizacione cevi, takođe izaziva razne probleme i oštećenja. Veoma je važno da se prvenstveno detektuje gde dolazi do curenja cevi, za šta će se pobrinuti naši kvalifikovani vodoinstalateri. Nakon detektovanja problema, radimo na njegovoj sanaciji, odnosno u zavisnosti od uzroka koji je doveo do toga da cev curi i same ozbiljnosti, pristupamo rešavanju.

Za najbolje utvrđivanje zbog čega je došlo do curenja cevi, koristimo kamere, odnosno snimanje cevi kamerom gde ćemo jasno videti kakvo oštećenje je u pitanju. Za sve vodoinstalaterske usluge koristimo najsavremeniju opremu kojom upravljaju naši najbolji vodoinstalateri. Čim primetite pojačan nivo vlage u zidu, neprijatan miris, kao i buđ koja se može javiti na zidovima, odmah nas pozovite. Brza reakcija vodoinstalatera je veoma važna u određenim momentima kako bi se sprečila veća šteta, u najgorem slučaju poplava. Curenje cevi može da prouzrokuje štetu i ostalim stanarima ukoliko je reč o stambenoj zgradi, a može i da Vam stvori probleme u poslovnom prostoru.

Problem curenja cevi rešavamo za pravna i fizička lica. Vaše je da nas pozovete, a mi Vam garantujemo brz dolazak na adresu i najbolju uslugu po najpovoljnijim cenama. Poslujemo na najvišem nivou i po svetskim standardima kada je reč o pouzdanom i kvalitetnom pružanju vodoinstalaterskih usluga. S obzirom na to da curenje cevi može prouzrokovati mnoge neprijatnosti, zavisno od stepena oštećenja, brza reakcija je uvek najbolje rešenje. Servis za hitne intervencije Vam je uvek dostupan i možete nas kontaktirati u bilo koje doba dana i noći. Dostupni smo 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button