064/12-41-855

Slab pritisak vode na slavini

Slab pritisak vode na slavini je još jedna intervencija koju obavljamo 24h dnevno na celoj teritoriji Beograda. Slab pritisak vode na slavini, slab pritisak vode na tuš bateriji, ukidanje vodovodne cevi, uvođenje vodovodne mreže kao i sve ostale hitne intervencije dostupne su tokom cele godine i praznika.

Slab pritisak vode na slavini – Vodoinstalater Beograd

Slab pritisak vode na slaviniVoda i čitav vodovodni sistem često mogu biti nepredvidivi, nikada se ne zna kada može doći do nekog kvara koji, ma koliko delovao sitan, može da vam pričini veliku štetu. Postoje kvarovi koji mogu biti jako iritanti, a slab pritisak na slavini je jedan od njih. Ukoliko primetite da nakon puštanja vode na slavini ne dobijate onaj mlaz od pre, problem može biti trenutan zbog opterećenja vodovodne mreže, zbog nekih radova na vodovodu ili je problem ipak do baterije, bojlera, pa možda i same slavine. Pozovite nas, a mi ćemo u najkraćem vremenskom roku doći na Vašu adresu i pogledati o čemu je reč.

S obzirom na to da su kamenac, korozija, odnosno rđa vrlo često uzročnici mnogih kvarova i oštećenja u vodovodnom sistemu, tako može da utiče i na slab pritisak vode na slavini. Kako ne biste nagađali šta može biti prepreka normalnom pritisku vode na slavini, pozovite nas i mi ćemo doći što pre da popravimo kvar. U slučaju da je potrebno, vršimo zamenu slavine, kao i zamenu baterije, ako popravka nije moguća. Poslujemo sa pravnim i fizičkim licima na celoj teritoriji Beograda i problem slabog pritiska vode na slavini rešavamo po najpovoljnijim cenama u gradu.

Ukažite nam Vaše poverenje, a mi ćemo Vam pružiti uslugu na najvišem nivou i po svetskim standardima. Svaku intervenciju rade naši kvalifikovani i stručni vodoinstalateri, koristeći najsavremeniju opremu. Cenimo Vaše vreme i novac, pa samim tim poštujemo sve predviđene rokove dolaska na adresu i završetka vodoinstalaterskih radova. Nakon svake intervencije Vam dajemo račun i pisanu garanciju za kvalitet pruženih usluga. Uverite se zbog čega smo jedni od najtraženijih kada je reč o pružanju vodoinstalaterskih usluga. Bez obzira da li se radi o Vašem privatnom ili poslovnom prostoru, tu smo da Vam obezbedimo kvalitet i profesionalan odnos prema radu. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button