069/649-008

Odgušenje vodovodnih cevi

Odgušenje vodovodnih cevi vršimo za sva fizička i pravna lica 24h dnevno na celoj teritoriji Beograda. Pružamo kvalitetnu i profesionalnu uslugu tokom cele godine i praznika. Odgušenje vodovodnih cevi, krpljenje vodovodne cevi, reparacija vodovodne cevi kao  i sve ostale hitne intervencije nudimo sedam dana u nedelji.

Odgušenje vodovodnih cevi – Vodoinstalater Beograd

Vodovodne cevi su veoma važne u čitavom sistemu, pa je samim tim i njihovo održavanje, kao i pravilno servisiranje, odnosno zamena i ugradnja, podjednako važno i utiče na kvalitet rada. Međutim, koliko god da održavate vodovodne cevi, koristeći razne hemikalije i sredstva koja su na neki način predviđena za to, mada ne uvek i dovoljno pouzdana i bezbedna, do zagušenja mora doći u nekom trenutku. Kada do zagušenja vodovodnih cevi i dođe, nema razlog za nervozu jer smo mi tu da brzo i efikasno obavimo njihovo odgušenje. Odgušenje vodovodnih cevi vršimo na celoj teritoriji Beograda, svakog dana. Pozovite nas i angažujte stručne vodoinstalatere koji će odmah nakon poziva krenuti na Vašu adresu. Garantujemo Vam profesionalnu i kvalitetnu uslugu.

Otpušavanje vodovodnih cevi vršimo za pravna i fizička lica. Za ovu intervenciju koristimo najsavremeniju opremu i primenjujemo određene metode odgušenja u zavisnosti od toga koliko je problem zagušenosti cevi veći ili manji. Do zagušenja vodovodnih cevi najčešće dolazi taloženjem rđe, kamenca i ostale prašine koja se gomila u vodovodnim cevima. S obzirom da su u nekim delovima grada vodovodne cevi stare i preko pedeset godina, njihova dotrajalost nekada sama utiče na mnoge probleme koji se javljaju u radu. Zagušenje koje stvara slab pritisak vode se može javiti kako u cevi, tako i u ventilu i slavini ili tuš bateriji. Mi svakako vršimo kompletnu proveru sistema radi pronalaska mesta zagušenja.

Otpušavanje vodovodnih cevi obavljamo po najpovoljnijim cenama u gradu. Najbolje je da nas kontaktirate čim primetite drugačiji rad Vašeg cevovoda, odnosno slab pritisak vode na toploj ili hladnoj cevi za vodu. Slab pritisak vode u cevu se odražava na sporo curenje vode iz slavine sa nedovoljno pritiska vode za pun mlaz. Odgušenje vodovodnih cevi vršimo na najvišem nivou po svetskim standardima. Hitne intervencije su takođe deo našeg svakodnevnog rada. Garantujemo Vam dolazak na adresu u najkraćem vremenskom roku. Dostupni smo 24h, sedam dana nedeljno, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button