069/649-008

Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom je metoda kojom utvrđujemo tačnu lokaciju zagušenja u cevi. Snimanje cevi kamerom, odgušenje kanalizacije, odgušenje cevi, odgušenje odvoda kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo za fizička i pravna lica, sedam dana u nedelji. Za snimanje cevi kamerom naš dežurni vodoinstalater Beograd je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Snimanje cevi se može primeniti i za inspekcijski pregled cevi sa kamerama visoke rezolucije. Nakon završetka snimanja cevi dobijate CD ili DVD sa stanjem kanalizacionih cevi.

Snimanje cevi kamerom – Odgušenje kanalizacije

Snimanje cevi kameromSnimanje cevi kamerom obavljamo na celoj teritoriji Beograda, svakog dana u terminima koji Vama odgovaraju. Dovoljno je da nas pozovete i u slučaju hitne intervencije na Vašu adresu dolazimo u najkraćem vremenskom roku. Kada želite da obavite proveru cevovoda u Vašem domu ili poslovnom prostoru, radi utvrđivanja da li postoje neke smetnje na cevima ili u slučaju da imate problem čestog zagušenja na određenom mestu, pozovite nas u bilo koje doba dana. Snimanje cevi kamerom obavljaju naši profesionalni i stručni vodoinstalateri i to koristeći najsavremeniju opremu kako biste dobili uslugu na najvišem nivou. Kakav god problem da je nastupio na cevima, mi ćemo to otkriti i pobrinuti se za njegovo brzo otklanjanje.

Ispitivanje cevi obavljamo koristeći najsavremeniju tehnologiju, kamere visokih rezolucija kao i računare na kojima vršimo dijagnostikovanje problema. Posedujemo kamere koje dosežu do svih uglova cevi i tako nam najbolje pokazuju u slučaju da postoji neko naprsnuće, korozija ili neka druga promena na cevima koja može da ukazuje na kvar. Ako su cevi u Vašem domu ili poslovnom prostoru u najboljem redu, onda je rizik od nastanka poplave sveden na minimum. Dobro je da se u nekom određenom vremenskom razmaku snimanje cevi ponovi kako biste proverili da li je i dalje sve u najboljem redu. Tim koji je sačinjen od naših stručnih i iskusnih vodoinstalatera, vrši detaljno i temeljno snimanje cevi po najpovoljnijim cenama u gradu.

Upravo zbog profesionalnog odnosa prema svakoj intervenciji i pristupačnim cenama, ostvarili smo odlične saradnje sa mnogim pravnim, ali i fizičkim licima u svim gradskim opštinama. Nakon što obavimo snimanje cevi kamerom i ustanovimo da negde postoji problem, tu smo za sve dalje sanacije koje su potrebne da sve bude u najboljem redu i da se kvar otkloni brzo bez ikakvih komplikacija. Možete nas pozvati u bilo koje doba dana radi konsultacija i dobijanja svih informacija u vezi sa vodoinstalaterskim uslugama koje Vam pružamo. Vodoinstalater Beograd je dostupan 24h, svakog dana u nedelji, tokom cele godine. Radimo čak i za vreme praznika.

Call Now Button